Eerste omgevingsvergunning voor een warmtepomp in Delft

In januari is de eerste omgevingsvergunning voor het realiseren van een warmtepomp in Delft verleend. Deze vergunning is onderdeel van een project om een jaren ’30 woning te behalen. De woning wordt verduurzaamd met ambitie om energielabel A te behalen. Hiertoe worden maatregelen verwerkt zoals het isoleren van gevels en daken, toepassen van warmtepomp, vervangen van ramen en kozijnen. SMnL Design heeft in samenwerking met duurzaamheidsadviseur Studio 42 de adviezen en ontwerp verzorgd om de energielabel A te behalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s